Breakfast & More

Voor een goed begin van je dag.
Maar dan écht!

 

Het ondernemerschap is toch echt een mooi vak. Het daagt je uit op veel meer vlakken dan je van tevoren ooit had kunnen bedenken. Niet alleen zakelijk komt er opeens van alles op je pad, maar ook persoonlijk lijkt het soms wel of je in een achtbaan zit. ‘Grote hoogte en diepe dalen’. Af en toe met gelijkgestemden overleggen, nadenken en van elkaar leren is niet alleen heel gaaf, ook nog eens heel erg interessant en leerzaam. 

Omdat je het écht niet allemaal alleen hoeft te doen als zzp-er en we veel van elkaar kunnen leren, heb ik ‘Breakfast & More’ (B&M) in het leven geroepen. Ontbijten en leren tegelijk voor een goed begin van je dag. Maar dan écht ;-).

We hebben allemaal een drukke of volle dag voor de boeg, maar ontbijten moeten we allemaal om vol energie aan de slag te kunnen. Hoe gaaf is het wanneer je dan tijdens je ontbijt al direct aan de slag bent? Elk B&M heeft een ander onderwerp wat te maken heeft met het ondernemerschap. De ene keer wat persoonlijker, de andere keer leer je meer over het ondernemerschap.

Wat gaan we doen en waar ga je mee naar huis:

√ Samen met max. 10 zelfstandig ondernemers ontbijten voor een goed begin van je dag.
√ Gelijkgestemden ontmoeten, je hoeft het echt niet allemaal alleen te doen.
√ We behandelen een persoonlijk of zakelijk thema waar we vroeg of laat allemaal een keer over nadenken.
√ Meer inzicht, verdieping en groei voor jezelf of over het ondernemerschap.
√ Netwerken, uitwisselen, opladen, starten, enthousiasme.

Ja, ik eet en leer graag mee!

 

Even praktisch:

* Het ontbijt is van 08.30-10.30 uur en vindt plaats in Arnhem.
* Je investering is €27,50 (excl. btw) en vooraf te voldoen.
* Vrijdag 19 oktober is het eerst volgende B&M en heeft als thema: 
‘Met wie werk jij het liefst?’

Heb je hier wel eens echt bij stil gestaan? Vaak denken we in termen als ‘waar kan ik mijn klant vinden, hoe benader ik hem en hoe verkoop ik hem/haar dan mijn product?’ Maar het begint allemaal met de vraag ‘Met wie wil ik eigenlijk werken?’ Van daaruit kan er verder gebouwd worden.
Het hebben van een ideale klant is daarom absoluut noodzakelijk. “Waarom, wie en hoe” komt deze ochtend uitgebreid aan de orde, dus mis het niet!

Mocht je niet kunnen wachten op dit ontbijt en hier al meer informatie over willen hebben? Lees dan direct mijn (gratis) e-book ‘Ontdek je ideale klant in 3 stappen’. Ben je alvast goed voorbereid ;-). 
‘Gratis e-book: Ontdek je ideale klant in 3 stappen’ 

 

Ik weet het zeker, ik ben erbij!

 

Hans was een van de eerste deelnemers, lees hier over zijn ervaring.