Juist Jij Coaching

Van ‘doen zoals het hoort’ naar ‘doen zoals jij dit wilt’.
Zelfverzekerd je eigen koers varen. Creëer een bedrijf dat bij je past. 

Het ondernemerschap is voor velen een droom die werkelijkheid is geworden. Je kunt alles doen op de manier zoals jij dit wilt. Je hebt de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en je creativiteit komt volledig tot zijn recht.

Het ondernemerschap is naast heel gaaf, ook een vak. Een prachtig vak waar veel bij komt kijken. Zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied. Je hebt waarschijnlijk al ontdekt dat wanneer het met jou goed gaat, het in je bedrijf vanzelf stroomt. Twijfel jij als persoon of weet je niet goed wat je volgende stap is, dan merk je dit vaak direct in je bedrijf.

Doe jij de dingen in je bedrijf omdat je dit zo wilt of omdat je ‘het zo hebt geleerd/weet dat het zo moet’? 

‘Doen omdat het zo moet’ is heel normaal én herkenbaar. Je weet niet beter, je ziet anderen dit ook zo doen en daar heel succesvol mee zijn. Wat nou als die ‘aangeleerde dingen’ niet bij jou passen? Je enorm veel energie kosten? Je soms lam slaan?
Dan kost het je veel meer dan dat het je oplevert. En echt, dat gaat knagen. Aan jou als persoon. En dus aan je bedrijf. 

Soms hebben dingen tijd nodig en gaat het na een paar dagen weer precies zoals je wilt. Soms worden die paar dagen een paar weken en slaat de onzekerheid of twijfel toe. En ik hoef jou niet te vertellen wat voor gevolgen dit kan hebben…

Elke ondernemer verdient een coach.

Elke ondernemer verdient iemand om samen te kunnen kijken naar je bedrijf. Je ‘blinde vlek’ te ontdekken en je daar verder mee te helpen. Om te kijken wat je doel is en hoe je daar gaat komen, lekker praktisch. Om kritische vragen te stellen waardoor het proces weer gaat lopen.
Iemand die jou als persoon in de gaten kan houden. Je een schop onder je kont kan geven als dit nodig is. En
 iemand die ziet hoe het met je gaat. Of je nog blij wordt van alles wat er op je pad komt en van de manier waarop je aan het werk bent. 
Want hé, uiteindelijk is dat toch het allerbelangrijkste.Wat gaan we doen?
Gedurende een half jaar trekken we samen op. Elke maand hebben we een live sessie van 3 uur in Arnhem. Tussen de sessies door plannen 1x een bel/Skype afspraak van een half uur. Om te kijken hoe het met je is en of het lukt zoals je wilt.

We gaan aan de slag met precies dat wat jij nodig hebt om een bedrijf te creëren dat écht bij je past.
Vaak begint het traject met jou als persoon en zetten we jezelf in beeld met Playmobil. Is dit niets voor jou? Doen we het niet, of in een andere vorm.

Zijn er persoonlijke ‘beren op de weg’, dan is dat waar we aandacht aan besteden. Zijn er geen ‘beren’, dan richten we ons direct op (de groei van) je bedrijf en gaan we praktisch aan de slag. 

Heb je tussentijds vragen? Dan bel of mail je, geen punt.
Je hebt aan mij een professionele sparringspartner. Je hoeft het niet alleen te doen als zelfstandig ondernemer, hoe fijn.
Jij bepaalt de onderwerpen, jij weet wat je nodig hebt. Zo niet, wees gerust, dan weet ik dat snel boven water te krijgen ;-).

Investering
Ik ben iemand die houdt van openheid en doe niet aan geheimzinnigheid.
Naast de maandelijkse tijdsinvestering is je investering €1497,- (excl. BTW)
Te betalen op een manier die bij jou past. 

Resultaat
Het resultaat van een half jaar met elkaar optrekken is dat je zelfverzekerd in je ondernemerschap staat.
Je weet wie je bent als persoon én als ondernemer.
Je ontdekt je kwaliteiten en de manier waarop je ze inzet.
Je weet precies met welke klanten jij wilt werken.
Je hebt een productaanbod waarin het beste van jou naar voren komt.
Je weet hoe je je bedrijf in de markt zet.
Dat alles op een manier die voor jou werkt en waar jij blij van wordt.
Je creëert een bedrijf dat écht bij je past.

Juist jij als ondernemer.
Juist jij als persoon.
Omdat Juist Jij je bedrijf vormt.

Aan mij heb je een enthousiaste, praktische ‘doener’ die houdt van verbinding en concrete stappen zetten. Iemand waarbij aandacht, gelijkheid en echtheid voorop staan. Die ‘aan gaat’ bij het creatieve proces van bedrijven bouwen, die de rust zelve is bij persoonlijke issues. Iemand die het woordje ‘tijd’ belangrijk vindt, in welke context dan ook. 

Ben jij een ondernemer en opzoek naar precies wat hierboven staat?
Dan lijkt het me heerlijk om samen met jou aan de slag te gaan. 
Maar dan echt.

Ja, dit is precies wat ik zoek!

Wil je eerst weten hoe andere ondernemers het werken met mij hebben ervaren? Dat kan, je leest er hier alles over…