Juist Jij Trainingen

Als ondernemer ben je altijd in ontwikkeling. Er zijn altijd dingen die fijn gaan en precies zoals jij wilt. Daarnaast zijn er vaak ook dingen waar je wat meer moeite mee hebt of waar je niet zeker over bent. Waarvan je weet ‘dat je er eigenlijk iets mee moet’ of ‘waar je graag iets mee wilt’.

Daar heb je niet altijd een heel traject voor nodig. Daar heb je gewoon iemand een paar uur voor nodig om het helder te krijgen. Om dingen scherp te stellen zodat je daarna direct verder kunt. Dat is precies de reden dat ik de ‘Juist Jij Trainingen’ heb ontwikkelt. Een 3 uurs training waarin we samen aan de slag gaan met precies datgene wat er bij jou rammelt of wat je net niet lukt om het te krijgen zoals jij wilt.

Waar ligt jouw uitdaging op dit moment?

 

  Jezelf én je bedrijf in Beeld
Wie ben jij? Wie ben jij nou als volwassen persoon, of wat zijn nou precies je kwaliteiten? En zet je ze ook in binnen je bedrijf? Klopt jouw beeld over jezelf eigenlijk wel met je eigen bedrijf?
We gaan er mee aan de slag door er letterlijk naar te kijken. Met Playmobil…
Lees er meer over…

 

 

Ontdek je ideale klant
Jij kan vast iedereen helpen, ondersteunen of bedienen met jouw mooie product of dienst. Super gaaf natuurlijk. Maar met wie wil jij nou het liefste werken? Voor wie is jouw product of dienst nou echt precies wat ze nodig hebben? Met andere woorden; wie is jouw ideale klant?
In 3 uur gaan wij opzoek naar precies diegene waar jij heel blij van wordt…
Lees er meer over…

 

 

Creëer een waardevol productaanbod
Jij weet wie je bent en hoe jouw bedrijf er uit moet komen te zien. Jij weet precies met wie je wilt samenwerken. Maar wat je nou kan (aan)bieden, dat is nog wel even een dingetje. Laat staan het bepalen van de waarde. Op welke manier kan je dit nou goed in de markt zetten? Samen aan de slag met het ontwikkelen van een passend product of dienst, gaaf…
Lees er meer over…

 

Ja, ik wil graag een training volgen!

 

Deze 3 uurs trainingen zijn heel gaaf om samen met andere ondernemers te volgen. Heb je een groepje (2-5) ondernemers bij elkaar?
Laat het me weten, plannen we direct een dagdeel!