Jij dag

Je voelt al een tijdje dat het niet lekker zit tussen jou en je bedrijf. Je merkt dat je wel weet wat je wilt in je bedrijf, maar je hebt geen idee ‘hoe dan‘. Je krijgt het niet voor elkaar om het zo in te richten dat je er zelf blij van wordt.

Wanneer je er zelf niet uit komt, je bereid bent om eerst bij jezelf te beginnen (want hé, wat maakt eigenlijk dat je niet weet ‘hoe’ je het wilt?) om vervolgens direct concreet aan de slag te gaan, dan is de JIJ dag echt iets voor jou. 

Juist Jij VIP Groei- en doe dag

Wat gaan we doen?

We starten deze dag met reflecteren op jou als persoon: ‘Wie ben jij, wat zijn je kwaliteiten en waar verlang je naar?’ We zien direct waar je tegenaan loopt, wat maakt dat je niet weet hoe je het aan moet pakken en wat je belemmert in je ondernemerschap.
Vervolgens gaan we praktisch aan de slag met precies dat wat je bedrijf nu nodig heeft.
Eerst Jij, dan je bedrijf. 

Een waardevolle, inzicht gevende en praktische dag, inclusief een half uur (online/telefonisch) checkgesprek na een week als stok achter de deur…


RESULTAAT

Aan het einde van de dag heb je enorm veel inzicht in jezelf als persoon en hoe je op dit moment je bedrijf runt. Je weet wat je (eventueel) belemmert, hoe je hier mee om kunt gaan én wat je nou eigenlijk écht wilt. Daarnaast ben je concreet aan de slag gegaan met wat je in de ochtend hebt ontdekt en heb je genoeg inspiratie of een plan voor de komende maanden.
 
Vol inzichten en inspiratie, zelfverzekerd en met een concreet actieplan voor je bedrijf ga je de deur uit. Vergeet ook niet de stok achter de deur door het checkgesprek na een week zodat je ook daadwerkelijk door pakt en dat wat we hebben bedacht gaat uitvoeren. 


Investering

De investering voor deze volledig verzorgde JIJ dag, inclusief lunch in het park, is €750,- (excl. btw).

Ps. Heb je al gehoord van mijn ‘JIJ 4 daagse’?
Elk kwartaal zitten we samen een hele dag om te kijken hoe het met je gaat en wat je plannen voor de komende 3 maanden zijn.

Vier keer per jaar bewust stil staan bij jezelf en direct een actieplan voor je bedrijf. 

Je investering hiervoor is €2700,- (excl. btw) dat is 300,- korting t.o.v. 4 losse JIJ dagen…  
Waardevol en nodig voor jou als ondernemer als je vanuit jezelf een bedrijf wil creëren dat bij je past én waar je wel weer blij van wordt. Ik heb hem voor mezelf al ingeboekt…

Boek hieronder een kennismakingssessie om te kijken of dit is wat jij nu nodig hebt

KennismakingsSESSIE

Meer weten of direct jouw dag inplannen? Meld je hier aan of boek een gratis (online/telefonisch) kennismakingssessie waarin we direct kijken of deze dag passend voor jou en je bedrijf is. Voel je welkom.