Juist Jij groei- en doe dag

De ondernemers waar ik mee werk hebben meerdere overeenkomsten. Een daarvan is: willen groeien.
Bewust worden van waar je staat en waar je naar toe wilt is de eerste stap, daarna door naar de praktijk, direct doen.

Intensief, aandacht, vanuit rust hard werken: persoonlijke groei en zakelijke actie in één dag. Dat is precies waar de Juist Jij Groei- en doe dag voor is gemaakt zodat jij als ondernemer weet waar je blij van wordt en direct verder kunt met wat je bedrijf op dit moment nodig heeft.

Juist Jij VIP Groei- en doe dag

Wat gaan we doen?

Deze dag staat in het teken van jou. Daar starten we dan ook mee: ‘Wie ben jij, wat kan je en wat wil je?’ We zien direct waar je tegenaan loopt, wat je belemmert of waar je mee zit in je ondernemerschap.
Vervolgens gaan we praktisch aan de slag met je bedrijf en maken een plan voor precies dat wat jouw bedrijf nu nodig heeft.
Eerst Jij, dan je bedrijf. 

Een volledig verzorgde, waardevolle en intensieve dag inclusief een half uur (online/telefonisch) checkgesprek na een week als stok achter de deur…

RESULTAAT

Aan het einde van de dag weet je exact wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en hoe jouw droombedrijf er uit ziet. Je hebt een duidelijk beeld van wat je (eventueel) belemmert in je bedrijf, hoe je hier mee om kunt gaan én wat je nou eigenlijk écht wilt. 
Daarnaast heb je een plan voor de komende 3 maanden doordat we direct praktisch aan de slag zijn gegaan met precies dat wat je bedrijf op dit moment nodig heeft. 
 
Je gaat zelfverzekerd, vol inspiratie en met een plan voor je bedrijf de deur uit. Vergeet ook niet de stok achter de deur door het checkgesprek na een week zodat je ook daadwerkelijk door pakt en dat wat we hebben bedacht gaat uitvoeren. 

Investering

De investering voor deze Groei- en doe dag is €750,- (excl. btw).

Ps. Heb je al gehoord van mijn ‘Groei – en Doe 4 daagse’?
Elk kwartaal zitten we samen een hele dag om te kijken hoe het met je gaat en wat je plannen voor de komende 3 maanden zijn.

Vier keer per jaar bewust stil staan bij jezelf en direct een actieplan voor je bedrijf. 

Je investering hiervoor is €2700,- (excl. btw) dat is 300,- korting t.o.v. 4 losse Groei- en Doe dagen…  
Waardevol en nodig voor elke ondernemer die goed voor zichzelf wil zorgen én zijn of haar eigen bedrijf serieus neemt. Ik heb hem voor mezelf al ingeboekt…

Boek hieronder een kennismakingssessie om te kijken of dit is wat jij nu nodig hebt

KennismakingsSESSIE

Meer weten of direct jouw dag inplannen? Meld je hier aan of boek een gratis (online/telefonisch) kennismakingssessie waarin we direct kijken of deze dag passend voor jou en je bedrijf is. Voel je welkom.