Testimonials

Het individuele 6 maanden coachtraject met Wendy van Juist Jij heeft me veel gebracht. Heldere inzichten in waar ik sta met mijn praktijk en werk, als persoon en op zakelijk vlak. Voor mij was het neerzetten van mezelf en mijn werk in een opstelling met de Playmobil fantastisch. Alles wat je moet weten, stáát er. Door de vragen die Wendy stelt, kom je gauw tot de kern. Zo worden de volgende stappen steeds duidelijker. Wendy heeft me ook geholpen om juist vérder te kijken, mogelijkheden aan te reiken, mijn blik te verruimen. Na zes (soms pittige, confronterende) sessies, kan ik verder en heb ik volop inspiratie en ideeen om mijn werk nóg mooier en beter te maken. Dank je wel!

Caroline ~ Aan den Lijve

Een verrassende en leerzame ervaring, hoe Wendy je tijdens een sessie met haar leger kleine Playmobil-poppetjes zulke grote en grootste inzichten kan geven! Inzichten in jezelf als ondernemer, en uiteraard in je bedrijf! Want uiteindelijk begint je bedrijf bij jezelf. Nu ik me bewust ben van mijn manier van reageren in bepaalde situaties, kan ik hele andere keuzes maken en hele andere stappen zetten! Gaaf. 

~ Ilse de Boer – Bewustwoording ~

Een super waardevolle sessie met Wendy gehad, waardoor ik veel inzichten heb gekregen in mijn eigen kwaliteiten en handelen. Ze heeft mij in 1 sessie laten zien waar mijn valkuilen zitten en hoe dit zich kan uiten in mijn bedrijf. Uiteraard laat ze ook zien welke talenten er zijn en hoe ik hier optimaal gebruik van kan maken. De sessie met haar heeft mij veel rust gegeven en ik kijk uit naar een volgende sessie met haar. Het helpt mij om beter te ondernemen en het echt vanuit mezelf op te bouwen. Super waardevol.

~ Danielle Riemersma – Grip op Bedrijfsgroei ~

Ik heb bij Wendy een individuele training ‘Zet jezelf en je bedrijf in beeld’ van drie uur gedaan omdat ik tegen mezelf aan liep, en er zelf niet uit kwam. Uit het koffiegesprek (en daarvoor ook al) had ik het gevoel gekregen dat zij degene was die me verder kon helpen. Dat heb ik geweten! Haar confronterende vragen en opmerkingen hielpen mij om mezelf neer te zetten. Ik kreeg hiermee meer inzicht in mezelf. Zo kon ik bepaalde belemmeringen opruimen, omdat bleek dat die alleen maar in mijn hoofd spookten, en geen reële basis hadden waar nog iets mee gedaan zou moeten worden. Weg daarmee! Wendy is een hartelijke, openhartige vrouw. Ze windt er geen doekjes om, met respect voor wie je bent. Haar leger Playmobil is een prettig hulpmiddel om diverse aspecten van je persoon en bedrijf te visualiseren. Mij heeft het zeker geholpen!

~ René Maagdenberg ~ La Photographie Pure

Gaaf!!!
Vandaag mocht ik meedoen aan de supergave training ‘Jezelf en je bedrijf in beeld’ bij Wendy van Juist Jij, ondernemerscoach.
Wauw!! Absoluut verhelderend. Wat echt heel tof is, is dat ik het spook ontmaskerd heb én zijn plaats gewezen: It’s my business en vanaf nu ben Ik daar de baas👸☀️🏋️‍♀️👩‍🎓👩‍🔬🎨👩‍🎤👒🧚‍♀️🌺
Smaakt zeker naar meer! Enorm nieuwsgierig, Wendy bedankt! 🍀

~ Esther – Odelief ~

Wendy is een enthousiaste coach, flexibel, kijkt wat er nodig is en is vooral niet veroordelend. Ik kreeg heel veel energie van haar. Ik heb het individuele traject gedaan en we begonnen door met poppetjes te gaan spelen. Dat gaf mij weer nieuwe inzichten over mijzelf én mijn bedrijf. Al gauw gingen we de diepte in en daar heb ik ook heel veel van geleerd. Vooral over wat ik mensen vertel over wat ik doe. Op een andere manier naar de dingen kijken. Dat was wel even wennen, maar tegelijk voelde het heel logisch. Ik ben nu dus druk bezig de teksten op mijn website aan te passen en allerlei leuke acties te bedenken, zodat mijn bedrijf gaat lopen. Maar dan écht! 😉

Jolanda ~ Koken is Liefde

Super leuk om via deze training met je bedrijf bezig te zijn. Het zet je op scherp en aan het denken om zo je bedrijf nog beter te maken. Het zorgt echt voor een business boost. Ik ga straks met volle energie aan de slag om de veranderingen door te voeren!

Ik heb Wendy als een fijne, enthousiaste, menselijke coach ervaren die graag met je meedenkt en enorm praktisch is.

Leonie ~ Coachpraktijk Leonie

“Ik ga vanmiddag met Playmobil spelen’, zei ik gekscherend.. maar echt spelen was het niet… Donderdagmiddag kwam ik aan in Arnhem. Een prachtige locatie en een ontspannen sfeer, gemoedelijk maar ik was er met een reden: ik ging een beeldtaal sessie doen met Wendy. Aan een grote tafel met een leger aan Playmobil poppetjes koos ik mezelf uit, mijn eigenste ik met mijn pure verlangens en mijn kwaliteiten. (meer…)

~Esther~

“Ik vond het heel mooi om te merken dat er al veel antwoorden in mezelf zitten die ik soms nog niet wil of kon zien. Door de poppetjes werd ik aan het denken gezet. Een bewustwording werd in gang gezet, mooie ervaring en ook heel leerzaam. Wendy is een sympathieke, kundige en enthousiaste vrouw die jou door het proces heen leidt, door de juiste vragen te stellen. Hierdoor komt snel letterlijk in beeld hoe je denkt, hoe en waarom je bepaalde dingen doet zoals je doet. Leuk om een keer meegemaakt te hebben. Dank je wel Wendy!”

~Ingrid – Coachingrid ~

“De training ‘Jezelf in Beeld’ bij Wendy ga ik niet snel vergeten. De poppetjes maakten mijn verlangens en dromen zichtbaar en ook wat nog in de weg staat om ze uit te voeren. Zo mooi om op een fijne plek en in een veilige setting je eigen proces op tafel neer te zetten. De goede vragen en de tijd om te denken en te voelen gaven mij nieuwe inzichten waar ik mee verder kan.”

Christie~ Kans-Rijk Coaching

“Ik heb de training ‘Jezelf in Beeld’ mogen volgen bij Wendy. De manier waarop zij deze training vormgaf en leidde was erg prettig, effectief en deskundig. Ze haakte op de juiste momenten in en gaf me alle ruimte om de tijd te nemen. Hierdoor kon ik zelf ontdekken en beseffen en werd het echt mijn proces. Respectvol, professioneel, leerzaam, interessant, verhelderend. Dank je wel Wendy voor deze fijne middag!”

~Ank~

Wauw ik blijf het bijzonder vinden wat playmobil poppetjes met je doen!
Je mag zelf je eigen poppetjes uitzoeken en die zijn ook echt jij. Met de respectvolle benadering en de open vragen van Wendy krijg je hierdoor mooie inzichten waar je echt mee aan de slag kan.
Heel erg waardevol!

~Gertina~ Begaan met hoogbegaafdheid