Laten we het er vooral niet over hebben…

Als ondernemer wil je dat je bedrijf groeit. Daar doen we alles voor. Tijd, energie, geld, het maakt niet uit, als je bedrijf maar blijft ontwikkelen en groeien.
Elke ondernemer loopt daarbij tegen persoonlijke dingen aan.
Dingen waar we onzeker van worden, waar we ons zelfs voor kunnen schamen of niet weten ‘hoe er mee om te gaan’.
En wat doen we dan? Schakelen we dan ook hulp in? Nope, dan doen we vaak alsof het er niet is. Praten en lachen er overheen, want hé, ‘daar hebben wij geen last van’.
Juist.

 

Durf te Praten, juist als ondernemer

Wanneer we tegen dingen aanlopen in ons bedrijf waar we onzeker van worden, die we moeilijk vinden of die niet goed gaan, hebben we het er niet graag over. Logisch, je wilt immers niet dat je klanten weten dat…

En toch, als je ervoor kiest het er wél over te hebben, merk je dat er veel meer mensen last van precies hetzelfde hebben. Dat je niet de enige bent. Dat het je oplucht om er over te praten. Sterker nog, dat het je helpt als persoon, dat je daardoor groeit als mens en dus kunt groeien met je bedrijf.

Ik wil dit jaar de taboes van het ondernemerschap bespreekbaar maken. Daarom organiseer ik elke maand een gratis ‘Durf te Praten‘ meeting. Ontmoeten, herkenning en vanuit verbinding met elkaar ongeveer 2 uur in gesprek met mede ondernemers. Simpel en daardoor ontzettend waardevol.

Laten we het met elkaar precies daar over hebben waar het écht om draait. Waar we écht mee zitten. Waar jij echt mee zit.
Eerst jij, dan je bedrijf.

Elke maand ruimte om een taboe te bespreken. Elke maand voor jou de kans om precies dat waar jij last van hebt aan te kijken en te benoemen. Zodat het minder zwaar gaat voelen en je er verder mee kunt. 

Durf jij te praten?
Ik doe dit vanuit mijn hart, speciaal voor jou. Daarom zijn er geen kosten aan verbonden. Het enige dat ik van je vraag is commitment; meld je alleen aan wanneer je echt komt. Het zijn kwetsbare onderwerpen, ik houd de groepjes klein, dus zorg dat je geen plekken onnodig bezet houdt.

Kies hieronder de datum die je uitkomt en meld je aan. 

Voel je welkom. 
Juist Jij 

Ja, ik durf te praten en meld me aan...


Wanneer kom je praten?

                                      Op dit moment staan er geen meetings ingepland. Zodra de nieuwe data bekend zijn, laat ik het direct weten!
Mocht je tegen dingen aanlopen in je ondernemerschap of merken bij jezelf, schroom niet, laat het me weten en we hebben het er over. Durf te praten.
Juist Jij. Juist nu.

                                               
Wil je doorpraten? 
Meld je hieronder aan en ik neem contact met je op…