Laten we het er vooral niet over hebben…

Als ondernemer wil je dat je bedrijf groeit. Daar doen we alles voor. Tijd, energie, geld, het maakt niet uit, als je bedrijf maar blijft ontwikkelen en groeien.
Elke ondernemer loopt daarbij tegen persoonlijke dingen aan.
Dingen waar we onzeker van worden, waar we ons zelfs voor kunnen schamen of niet weten ‘hoe er mee om te gaan’.
En wat doen we dan? Schakelen we dan ook hulp in? Nope, dan doen we vaak alsof het er niet is. Praten en lachen er overheen, want hé, ‘daar hebben wij geen last van’.
Juist.

 

Durf te Praten, juist als ondernemer

Wanneer we tegen dingen aanlopen in ons bedrijf waar we onzeker van worden, die we moeilijk vinden of die niet goed gaan, hebben we het er niet graag over. Logisch, je wilt immers niet dat je klanten denken dat…

En toch, als je ervoor kiest het er wél over te hebben, merk je dat er veel meer mensen last van precies hetzelfde hebben. Dat je niet de enige bent. Dat het je oplucht om er over te praten. Sterker nog, dat het je helpt als persoon, dat je daardoor groeit als mens en dus kunt groeien met je bedrijf.

Dit jaar geef ik elke maand een ‘Durf te Praten‘ training waarbij we de taboes van het ondernemerschap bespreken. Laten we het met elkaar precies daar over hebben waar het écht om draait. Waar we écht mee zitten. Waar jij echt mee zit.
Alleen dan komen we bij de kern van jou als persoon. En wanneer we bij de kern zijn, kunnen we gaan bouwen. Aan jou als mens én aan je bedrijf. Jij bent immers je bedrijf. Eerst jij, dan je bedrijf.

Aan de hand van een thema bespreken we hoe het echt met je gaat. Een thema waar het label ‘taboe’ aan hangt. Een thema dat maakt dat je je kwetsbaar op mag stellen en open staat voor de ander. Respect en puur. Echte verbinding.
Door middel van verschillende werkvormen gaan we ongeveer 2,5 uur aan de slag. We kijken het taboe aan, bespreken het met elkaar en we creëren ruimte voor precies dat wat er nodig is. Zodat jij daarna veel lichter naar huis gaat en ruimte en energie voelt om aan de slag te gaan met dat waar je wel blij van wordt.

Durf jij te praten?
Kies hieronder de datum waarop jij kunt en meld je direct aan. Kwetsbaar en eerlijk, dus ik houd het graag klein. Wacht niet te lang! 
Voor €49,- (excl. BTW) ben je erbij en gaan we ermee aan de slag. Maar dan echt.

Ja, ik durf te praten en meld me aan...


Wanneer kom je praten?

* Help, ik vind mijn bedrijf niet meer leuk…
21 februari van 13.30 – 16.00 uur
26 maart van 13.30 – 16.00 uur

Andere taboes die we gaan doorbreken:
* Ik vind mezelf niet goed genoeg…
* Ik vind mijn klanten niet leuk… 

                                               
Aanmelden? 
Meld je hieronder aan, geef aan welke datum je kunt en je plek is gereserveerd!