GROEIEN EN ONTWIKKELEN

Als jij wilt dat je bedrijf groeit, zorg er dan voor dat je blijft ontwikkelen als ondernemer. Zeker als je merkt dat je nog tegen dingen aanloopt waar je moeite mee hebt of waar je onzeker over bent.

Dan kun je echt beter een paar uur áán je bedrijf werken in plaats van in je bedrijf. Daarmee krijg je (nog) beter zicht op jezelf en de mogelijkheden voor de ontwikkeling van je bedrijf.

SCHERP STELLEN – ALLEEN NOG DIT JAAR TE BOEKEN!

Daar heb je niet altijd een heel traject voor nodig. Soms is het juist nodig om een paar uur te werken aan het duidelijk krijgen van je behoeften en oplossingen. Om dingen scherp te stellen zodat je daarna direct verder kunt. Dat is precies de reden dat ik de ‘Juist Jij Trainingen’ heb ontwikkelt. Trainingen van drie uur waarin je aan de slag gaat met precies datgene wat er bij jouzelf of in je bedrijf stokt. Durf jij de uitdaging aan?

lees ervaringen van anderen

TRAININGEN

Jezelf én je bedrijf in Beeld

Bij een eigen bedrijf is het enorm belangrijk dat je een goed beeld hebt van jezelf. Daar vanuit bouw je een bedrijf dat precies bij jou past. In deze training krijg je jezelf en je bedrijf letterlijk in beeld.

meer informatie

Ontdek je ideale klant

Met wie wil jij nou het liefste werken? Voor wie is jouw product of dienst nou echt bedoeld? Met andere woorden; wie is jouw ideale klant? In deze training ontdek je welk type klant nu echt past bij jou en dus bij je bedrijf!

meer informatie

Creëer een waardevol productaanbod

Je weet wie je bent en wie je ideale klant is. Maar wat je die nou kan bieden, dat is nog best lastig. Laat staan het bepalen van de waarde. In deze training ontwerp je een echt waardevol aanbod, voor jou én je klant.

meer informatie