REVIEWS

Wanneer je iemand zoekt die je misschien verder kan helpen, wil je graag weten hoe anderen het hebben ervaren. Hier lees je de ervaringen van andere ondernemers die bij mij een persoonlijk coachingstraject, een JIJ dag of een training hebben gevolgd.

Poppetje Juist Jij

Wendy enorm bedankt! Door jouw (soms vervelende) vragen kreeg ik zo veel inzicht in mijzelf en in mijn bedrijf.

Onze gesprekken waren intensief, met een lach en een traan. Ze hebben me zo veel opgeleverd.
Ik heb nieuwe stappen gezet, weet nu beter waar ik voor sta en ik ga steeds meer schitteren 🙂

GERLINE / GOED VOOR JE KIND
Poppetje Juist Jij

Hele fijne coach met oog voor mij als persoon. Met haar methode ga je kijken naar wie jij bent als persoon en dat wordt je vertrekpunt om te gaan kijken naar je onderneming.

Heeft mij enorm geholpen om mijzelf en mijn eigen bedrijf verder te laten groeien en te perfectioneren. Maar “haar leger” helpt ze jou verder. Praktische tips en tricks waar ik verder mee kan.

DANIEL / Daan Denken en Doen
Poppetje Juist Jij

De inspirerende JIJ dag van Juist Jij heeft in zeer korte tijd heel veel voor mij betekent. Na deze waardevolle dag wist ik dankzij Wendy precies hoe mijn droombedrijf eruit moest komen te zien en waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik kreeg veel waardevolle tips en adviezen om direct mee aan de slag te gaan en werd ik door Wendy gemotiveerd dat ook meteen te doen. Het was zeer effectief, want vrijwel direct daarna heb ik de nieuwe plannen, ideeën en werkwijzen toegepast, met als resultaat; een trotse eigenaar van Esther Meijer Fotografie!

ESTHER / ESTHER MEIJER FOTOGRAFIE
Review poppetje Juist Jij

Het traject met Wendy heeft me precies de boost en helderheid gegeven die ik zocht. Bij het transformeren van wat ik deed met m’n bedrijf naar een nieuwe vorm en manier die past bij wie ik nu ben en wat ik nu wil, gaf Wendy me precies de hulp die ik nodig had. Echt naar de essentie gaan, spiegelen en een frisse bak nuchterheid.

ROSANNE / ROSANNE VERSTAPPEN

De coaching van Wendy is een hele fijne combinatie tussen aandacht voor jou als persoon aan de ene kant, en focus op je bedrijf aan de andere kant. Het traject heeft ervoor gezorgd dat ik weer duidelijk heb wat ik zelf graag doe (en wat niet) èn hoe ik dit het beste kan aanbieden aan mijn klanten.

MONIQUE / SLICE YOUR ELEPHANT

Als onderdeel van het project de Startversneller kwam ik terecht bij Wendy. Ik koos haar vanwege haar toegankelijke berichten en realistische kijk op het ondernemen.
Wendy begrijpt dat de persoon, de ondernemer, het bedrijf maakt. Ik begreep dat nog niet helemaal, door een aantal fijne sessies heeft ze mij laten inzien dat ik de kracht achter mijn bedrijf ben én hoe ik hiermee een krachtig bedrijf neerzet. Ze schakelt snel als bijv. een ander onderwerp relevanter is voor die sessie. Bel haar zeker als je vastloopt in je eigen onderneming!

JUDITH / HAMER ORGANIZING
Poppetje Juist Jij

Wendy heeft mij enorm geholpen in het helder krijgen van mijzelf als ondernemer en wat ik nu precies wil. Ze neemt erg goed de tijd en gebruikt fijne technieken en stelt de juiste vragen. Een enorm sterke, lieve, krachtige vrouw om mee samen te werken en om snel stappen te zetten.

DORENE / VOLVERTROUWEN
Poppetje Juist Jij

Zo gaaf hoe je jezelf in beeld kunt krijgen met de poppetjes van Wendy’s Playmobilleger. Voor mij was het een echte eyeopener om te zien dat ik mijn eigenheid & kwaliteiten zo neer zet, maar wie ben ik nu zelf op dit moment? Daar heb ik nog wat te onderzoeken, daar mag ik stappen in ondernemen. Dat maken ze dus duidelijk. Samen met Wendy brengen ze helder in beeld hoe jij en je bedrijf weer een stap verder komt.

HENRIETTE / STUDIO MOSK
Poppetje Juist Jij

De berichten die Wendy deelt over haar manier van coachen (eerst jij en dan je bedrijf) trokken me heel erg aan. Een half jaar geleden zat ik er goed doorheen en hulp bij de zoektocht naar mezelf en mijn bedrijf was echt wat ik nodig had.

Ik wilde mijn bedrijf op mijn manier, en niet hoe andere (con)collega’s vinden dat een bedrijf eruit moet zien.
Na het eerste telefonische contact was er direct een klik en met haar durfde ik het aan om eerst goed naar mijzelf als persoon te kijken en vervolgens naar mijn bedrijf. Dit is voor mij precies de juiste volgorde.

Dankzij Wendy heb ik in het 6 maanden traject, stap voor stap meer vertrouwen gekregen; eerst in mezelf en daarna in mijn bedrijf. Als coach vind ik dat zij een mooie balans heeft tussen persoonlijk en confronterend. Zij gaf mij meer dan eens de nodige schop onder mijn kont, maar ving me altijd op als dat nodig was. Na een half jaar ben ik verder dan ik vooraf had gedacht. Ik heb vertrouwen en plezier in het ondernemen en dit zie ik – niet onbelangrijk – ook terug in de resultaten.

Dank Wendy, voor het afgelopen half jaar! Ik raad haar zeker aan als je goed naar jezelf wilt kijken om vervolgens stappen te maken met je bedrijf.

SHARON / SHARON VAN TOLEDO
Review

De start van het half jaar traject bij Wendy begon bij mij als persoon. Ik denk nog regelmatig terug aan mijn drie kernpunten die ik langs mijn ideeën leg. Past dit idee bij waar ik voor sta en wat ik als doel heb?

Toen Wendy voor het eerst sprak over haar idee om een coachingstraject te bieden met een combinatie van aandacht voor de onderneming en de ondernemer als persoon, was ik meteen enthousiast. In die periode heb ik een flinke sprong in mijn persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt.

Wendy biedt een spiegel en laat je zelf tot inzichten komen op een eerlijke en open manier. Ik sta nu voor wie ik ben als persoon en draag mijn ideeën nu met enthousiasme uit. Maar ik heb ook geleerd om te kijken naar de kern van mijn bedrijfsconcept, de basis te leggen en al mijn ideeën te bewaren als groeipotentieel.

De nuchtere blik van Wendy heeft echt gewerkt als een stok achter de deur. Inmiddels is mijn idee gegroeid naar een concept en wordt er hard gewerkt aan een prototype van mijn online platform voor jonge ouders en professionals. Iets waar ik erg trots op ben, want ik heb geen concessies gedaan aan groots dromen! Dank je wel Wendy!

LIENKE / WE WONDER

Als ondernemer heb je soms hulp nodig bij het verder vormgeven van je business (plan). Wendy heeft me tijdens de JIJ-dag, geholpen in het maken van keuzes en het ontdekken van mezelf en wat voor mij logische vervolgstappen voor mijn bedrijf zijn.

Ik heb Wendy ervaren als een eerlijke en enthousiaste coach die je een serieuze spiegel voorhoudt.

ANKE / KEISERSMARCOM

Super leuk om via het Juist Jij individuele coachingstraject met je bedrijf bezig te zijn. Het zet je op scherp en aan het denken om zo je bedrijf nog beter te maken. Het zorgt echt voor een business boost. Ik ga straks met volle energie aan de slag om de veranderingen door te voeren!

Ik heb Wendy als een fijne, enthousiaste, menselijke coach ervaren die graag met je meedenkt en enorm praktisch is.

LEONIE / COACHPRAKTIJK LEONIE
Poppetje Juist Jij

Een super waardevolle sessie met Wendy gehad, waardoor ik veel inzichten heb gekregen in mijn eigen kwaliteiten en handelen. De sessie met haar heeft mij veel rust gegeven en ik kijk uit naar een volgende sessie met haar.

Het helpt mij om beter te ondernemen en het echt vanuit mezelf op te bouwen. Super waardevol.

DANIELLE / GRIP OP BEDRIJFSGROEI

Wendy en haar leger…. Ik kan er uren over praten!
Wat is het toch gaaf om elkaar te helpen. Ze heeft mij super geholpen om mijn eigen wensen en mijn eigen ik weer goed op mijn netvlies te krijgen.
Wat wil ik, wat zijn mijn kwaliteiten, waarvoor kan ik deze inzetten en hoe krijgt dat vorm? Van onschatbare waarde!

Ik heb zelfs een hele grote stap gezet, de dag nadat we aan de slag zijn gegaan. Een stap die ik zonder haar nog niet zo snel had kunnen zetten.
Ze wind er geen doekjes om, zet je écht aan het denken, remt je af en trekt je bij de les wanneer het er echt toe doet. Dankjewel Wendy!

SABINE / MENSELIJK ZAKENDOEN

Een verrassende en leerzame ervaring, hoe Wendy je tijdens een sessie met haar leger kleine Playmobil-poppetjes zulke grote en grootste inzichten kan geven! Inzichten in jezelf als ondernemer, en uiteraard in je bedrijf! Want uiteindelijk begint je bedrijf bij jezelf.

Nu ik me bewust ben van mijn manier van reageren in bepaalde situaties, kan ik hele andere keuzes maken en hele andere stappen zetten! Gaaf.

ILSE / BEWUSTWOORDING
Review

Ik heb de training ‘Zet jezelf en je bedrijf in beeld’ bij Wendy gedaan, omdat ik graag beter wilde weten wie ik ben en wat dat betekent voor mijn bedrijf.

Het was confronterend en verhelderend tegelijk om letterlijk te zien welk proces zich in mijn hoofd afspeelt en op welke vlakken er nog werk aan de winkel is.

Wendy’s nieuwsgierigheid naar ‘waarom doe je dat’ en het stellen van prikkelende vragen, zonder daar een oordeel over te hebben, heb ik als heel prettig ervaren.  Dank je wel Wendy!

Chantal / LOF Support
Poppetje Juist Jij

Wendy is een enthousiaste coach, flexibel, kijkt wat er nodig is en is vooral niet veroordelend. Ik kreeg heel veel energie van haar.
Ik heb het individuele traject gedaan en we begonnen door met poppetjes te gaan spelen. Dat gaf mij weer nieuwe inzichten over mijzelf én mijn bedrijf. Al gauw gingen we de diepte in en daar heb ik ook heel veel van geleerd. Vooral over wat ik mensen vertel over wat ik doe.

Op een andere manier naar de dingen kijken. Dat was wel even wennen, maar tegelijk voelde het heel logisch. Ik ben nu dus druk bezig de teksten op mijn website aan te passen en allerlei leuke acties te bedenken, zodat mijn bedrijf gaat lopen.
Maar dan écht!

JOLANDA / KOKEN IS LIEFDE
Poppetje Juist Jij

Het individuele 6 maanden coachtraject met Wendy van Juist Jij heeft me veel gebracht. Heldere inzichten in waar ik sta met mijn praktijk en werk, als persoon en op zakelijk vlak.

Voor mij was het neerzetten van mezelf en mijn werk in een opstelling met de Playmobil fantastisch. Alles wat je moet weten, stáát er. Door de vragen die Wendy stelt, kom je gauw tot de kern. Zo worden de volgende stappen steeds duidelijker.

Wendy heeft me ook geholpen om juist vérder te kijken, mogelijkheden aan te reiken, mijn blik te verruimen. Na zes (soms pittige, confronterende) sessies, kan ik verder en heb ik volop inspiratie en ideeen om mijn werk nóg mooier en beter te maken.
Dank je wel!

CAROLINE / AAN DEN LIJVE

Ik heb bij Wendy een individuele training ‘Jezelf en je bedrijf in beeld’ van drie uur gedaan omdat ik tegen mezelf aan liep en er niet uit kwam. Uit het koffiegesprek had ik het gevoel gekregen dat zij degene was die me verder kon helpen. Dat heb ik geweten!

Haar confronterende vragen en opmerkingen hielpen mij om mezelf neer te zetten. Ik kreeg hiermee meer inzicht in mezelf. Zo kon ik bepaalde belemmeringen opruimen, omdat bleek dat die alleen maar in mijn hoofd spookten en geen reële basis hadden waar nog iets mee gedaan zou moeten worden. Weg daarmee!
Wendy is een hartelijke, openhartige vrouw. Mij heeft het zeker geholpen!

RENÉ MAAGDENBERG / LA PHOTOGRAPHIE PURE
Review

Ik vond het heel mooi om te merken dat er al veel antwoorden in mezelf zitten die ik soms nog niet wil of kon zien. Door de poppetjes werd ik aan het denken gezet. Een bewustwording werd in gang gezet, mooie ervaring en ook heel leerzaam. 

Wendy is een sympathieke, kundige en enthousiaste vrouw die jou door het proces heen leidt, door de juiste vragen te stellen. Hierdoor komt snel letterlijk in beeld hoe je denkt, hoe en waarom je bepaalde dingen doet zoals je doet. Leuk om een keer meegemaakt te hebben. Dank je wel Wendy!

INGRID / COACHINGRID
Poppetje Juist Jij

Wendy heeft mij focus en structuur gegeven in een inspirerende sessie over ‘creëer een onweerstaanbaar aanbod’. Mijn productaanbod wordt nu pas echt duidelijk en waardevol! 

Daarnaast heeft ze mij aanbevolen om het aantal verschillende bedrijfsactiviteiten te verminderen en te focussen op één soort bedrijfsactiviteit. 1 Levenswerk project is altijd beter dan 30 (mwhaaah, had beter gekund) projecten.

Thanks Wendy, vanuit de grond van m’n hart duizend maal dank hiervoor. Het was een onvergetelijke sessie met veel inzichten! 

RICK / RICK HERMANUSSEN
Poppetje Juist Jij

Gaaf!!!
Vandaag mocht ik meedoen aan de supergave training ‘Jezelf en je bedrijf in beeld’ bij Wendy van Juist Jij, ondernemerscoach.
Wauw!! Absoluut verhelderend. Wat echt heel tof is, is dat ik het spook ontmaskerd heb én zijn plaats gewezen: It’s my business en vanaf nu ben Ik daar de baas☀️

Smaakt zeker naar meer! Enorm nieuwsgierig, Wendy bedankt!

ESTHER / ODELIEF