CREËER een leven waar je wel blij van wordt.

Het kan je zomaar overkomen, je merkt dat het leven dat je altijd leefde, niet meer brengt wat het je bracht…

Het gekke is, er is eigenlijk helemaal geen probleem. Niet echt. Het loopt allemaal wel. Je werk is wel oké, je bedrijf loopt goed, je gezin draait z’n gangetje.
Je merkt alleen dat het plezier er uit is. Je energie is minder, je reageert kribbiger, je voelt je onrustig en zoekt al even naar hoe het anders kan. Want, is dit het nou?

Met het stellen van die laatste vraag, voel je ook direct het antwoord: ‘Nee, dit is het zeker niet’. Je voelt diep vanbinnen een verlangen naar… Ja, naar wat eigenlijk?
Wat is dat dan waar je naar verlangt? Sterker nog, als je al niet weet waar je naar verlangt, hoe ga je daar dan komen?

Tijd voor actie

Wanneer je merkt dat je niet meer gelukkig bent met je eigen leven, je werk, bedrijf of gezin, wordt het tijd voor actie. In het Juist Jij traject nemen we in 5 sessies uitgebreid de tijd voor jou als mens. We starten dan ook volledig met jou door jezelf in beeld te zetten met mijn leger Playmobil:
Wie ben jij als volwassen persoon
Wat zijn je kwaliteiten
Wat is jouw verlangen.

Vervolgens ontdekken we samen welke overtuigingen je belemmeren om precies dat te gaan doen wat je écht wilt met je leven. Waar je echt naar verlangt. We ontdekken ze niet alleen, we gaan er ook mee aan de slag. We kijken ze aan en zetten de stappen die nodig zijn om daar te komen waar je heen wil.

Resultaat

Na het coachingstraject heb je enorm helder wie jij bent, waar je naar verlangt en hoe je kan gaan leven vanuit dat verlangen. Je hebt gewerkt aan je overtuigingen waardoor je je kwaliteiten ziet én in weet te zetten om te groeien. Als mens.
Je zelfvertrouwen is toegenomen waardoor je de keuzes durft te maken die aansluiten bij je verlangen en je huidige leven.
Je energie komt terug net zoals het plezier.

Je straalt weer wanneer je praat over wat je doet en wil en vol vertrouwen weet je wat je moet doen om precies dat voor elkaar te krijgen waar jij blij van wordt. In je werk, je bedrijf, je gezin, je leven.

PRAKTISCH

Ik vind het belangrijk dat jij alle tijd, ruimte en aandacht krijgt die je nodig hebt. Daarom starten we met een eerste live sessie van 3 uur om jezelf volledig in beeld te zetten met het leger. Daarna zien we elkaar vier keer in een live sessie van twee uur in Arnhem en gaan we met precies dat wat nodig is aan de slag. Als jij dit wilt, plannen we tussen de sessies door een bel/online afspraak van een half uur om te kijken hoe het met je gaat.

De investering voor het coachtraject is €1250,- (excl. BTW)

 

Ik gun jou een leven dat je weer leuk vindt. Maar dan echt.

Juist Jij

Boek hieronder een kennismakingssessie om te kijken of dit is wat jij nu nodig hebt

GRATIS KennismakingsSESSIE

Is dit precies wat je zoekt? Meld je direct hier aan of boek een gratis (online/telefonisch) kennismakingssessie waarin we kijken of dit traject passend voor jou is. Voel je welkom.