COACHING

Juist jij al ondernemer. Juist jij als persoon.
Omdat Juist Jij je bedrijf vormt.

Ondernemers houden van persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei. Het helpt enorm wanneer je iemand hebt waarbij je terecht kunt met al je vragen en onzekerheden. Iemand die met je meekijkt, je uitdaagt en waarmee je op een professionele manier kunt sparren. Aan mij heb je een persoonlijke ondernemerscoach die er voor je is én tegelijkertijd je stok achter de deur is om te gaan waarvoor je staat in je bedrijf.

Aan de slag

Een bedrijf bouw je niet in een uurtje. Het is een persoonlijk en praktisch proces wat tijd kost. Daarom gaan we een half jaar lang aan de slag met precies dat wat jij nodig hebt om een bedrijf te creëren dat écht bij je past. Daarbij starten we altijd bij jou. Jij bent de basis onder je bedrijf. Zijn er belemmeringen of knelpunten? Dan is dat waar we eerst aandacht aan besteden. Vervolgens richten we ons direct op (de groei van) je bedrijf en gaan we praktisch aan de slag met je doelgroep, aanbod en verdienmodel.

RESULTAAT

Na het coachingstraject heb je jezelf en je bedrijf heel duidelijk in beeld en ben je gegroeid als ondernemer. Je weet jouw ‘waarom’ en met wie jij het liefste wilt werken, je ideale klant. Daarnaast heb je een waardevol en strategisch productaanbod waarin alles wat er in jou zit tot z’n recht komt. Ook heb je een duidelijke strategie voor ogen en kun je concreet aan de slag om je bedrijf te ontwikkelen en in de markt te zetten op een manier die helemaal bij jou en je klanten past. Zo kun je vol zelfvertrouwen en energie werken in en aan je bedrijf.

PRAKTISCH

Ik vind het belangrijk dat jij alle tijd, ruimte en aandacht krijgt die je nodig hebt. Daarom starten we met een eerste live sessie van 3 uur om jezelf en je bedrijf in beeld te zetten. Daarna zien we elkaar vijf keer, elke maand in een live sessie van twee uur in Arnhem. Tussen de sessies door plannen we een bel/Skype afspraak van een half uur om te kijken hoe het met jou en je bedrijf gaat. Naast de maandelijkse tijd is je investering voor het coachtraject €1500,- (excl. BTW)

Boek hieronder een kennismakingssessie om te kijken of dit is wat jij nu nodig hebt

GRATIS KennismakingsSESSIE

Weten of het Juist Jij coachingstraject iets voor jou is? Boek dan nu een gratis kennismakingssessie. Via skype (of telefonisch) maken we kennis en kijken we samen of dit traject passend voor jou en je bedrijf is. Voel je welkom.