CREËER een bedrijf dat je echt leuk vindt

Het kan je zomaar overkomen als zelfstandig ondernemer, je merkt dat er ‘iets’ niet meer klopt in je bedrijf. Je merkt dat je minder zin hebt om aan de slag te gaan. Dat je moe bent en je bedrijf meer energie kost dan dat het je oplevert.

Opeens kom je tot de conclusie dat je niet meer blij wordt van je eigen bedrijf. En dat is best een ding, want, dat kan toch helemaal niet? Je voelt je verward, want, ‘wat en hoe dan wel’? Je stelt dingen uit, bent minder zichtbaar, en vooral, niet meer blij. Hebben we het nog niet eens gehad over de impact van dit alles op je omzet…

Tijd voor actie

Wanneer je je eigen bedrijf niet meer leuk vindt, is het tijd voor actie. In het ‘Creëer een bedrijf dat je wel leuk vindt’ traject nemen we 6 sessies de tijd voor jou als ondernemer. We starten bij jou als basis onder je bedrijf door jezelf in beeld te zetten met mijn leger Playmobil. Ik geef je vervolgens de hulp die je nodig hebt om je bedrijf zo vorm te geven dat je per dag je enthousiasme toe voelt nemen.


RESULTAAT

Het is heel simpel. Na het coachingstraject heb je een bedrijf gecreëerd waar je blij van wordt en dat volledig bij jou past. Je hebt weer energie om aan de slag te gaan en ook het plezier is weer terug. Je weet precies wie je bent, waarom je doet wat je doet, wat je kunt en wilt in je bedrijf. Inclusief het antwoord op jouw ‘wat en hoe dan’ vraag.

Je straalt weer wanneer je praat over je bedrijf en vol vertrouwen weet je wat je moet doen om precies die klanten aan te trekken waar jij blij van wordt. Je zou willen dat iemand anders jouw aanbod zou aanbieden zodat je het zelf kon gaan volgen en verdien je een boterham die lekkerder smaakt dan ooit te voren.

PRAKTISCH

Ik vind het belangrijk dat jij alle tijd, ruimte en aandacht krijgt die je nodig hebt. Daarom starten we met een eerste live sessie van 3 uur om jezelf en je bedrijf in beeld te zetten. Daarna zien we elkaar vijf keer, om de week in een live sessie van twee uur in Arnhem. Als jij dit wilt, plannen we tussen de sessies door een bel/online afspraak van een half uur om te kijken hoe het met jou en je bedrijf gaat.

De investering voor het coachtraject is €1500,- (excl. BTW)

Ben je woonachtig in Gelderland en nog niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de kvk? Dan is het mogelijk om via De Startversneller een subsidie aan te vragen van maar liefst €1000!
Kijk hier voor meer informatie: https://www.destartversneller.nl/coaches/wendy-van-den-bos/

Ik gun jou een bedrijf dat je wel weer leuk vindt.
Juist Jij

Boek hieronder een kennismakingssessie om te kijken of dit is wat jij nu nodig hebt

GRATIS KennismakingsSESSIE

Is dit precies wat je zoekt? Meld je direct hier aan of boek een gratis (online/telefonisch) kennismakingssessie waarin we kijken of dit traject passend is voor jou en je bedrijf. Voel je welkom.