DIT IS JUIST JIJ

Ik ben Wendy en het is mijn doel dat ondernemers groeien als persoon en met hun bedrijf. Mijn missie is geslaagd als jij vol zelfvertrouwen gaat stralen wanneer je het hebt over je bedrijf. Ik help je om vanuit jezelf als basis, je bedrijf meer succesvol te maken. Zodat je met veel plezier en energie in en aan je bedrijf kunt werken.

OVER MIJ

Ik ben een oplossingsgerichte doorpakker die je graag op een liefdevolle manier confronteert en spiegelt. Met mijn achtergrond in de psychologie en het onderwijs weet ik snel tot de kern van jouw behoeften door te dringen. Daarbij vind ik het belangrijk dat jij alle tijd, rust en ruimte krijgt om aan de slag te gaan met wat er nodig is voor jou. Ik werk altijd persoonlijk en op maat omdat ik uit ervaring weet dat geen enkele ondernemer hetzelfde is of hetzelfde nodig heeft. Dus geen vaste draaiboeken of standaard werkwijzen. We zoeken uit wat jij nodig hebt en gaan daar praktisch en krachtig mee aan de slag. Jezelf ontdekken, dan je plannen praktisch vormgeven en vervolgens simpelweg ‘gewoon doen’. 

MEER WETEN OVER JUIST JIJ COACHING

Hoe ga ik te werk?

In coach land wordt er veel gepraat. Prachtig natuurlijk, maar niet altijd voldoende helpend. Als startpunt laat ik ondernemers in mijn coachtrajecten en trainingen vaak zichzelf en hun bedrijf in beeld zetten met de Beeldtaalmethode.
Een prachtige en tegelijkertijd confronterende methode met een leger verschillende poppetjes. Omdat beelden vaak langer blijven hangen dan woorden, komt de coaching of training zo veel krachtiger binnen.
Het doel van de Beeldtaalmethode is dat je jezelf duidelijk in beeld krijgt:
wie ben jij als volwassen persoon, wat zijn je kwaliteiten en wat is jouw unieke eigenheid? De poppetjes op tafel laten zien hoe jij op dit moment je bedrijf vormgeeft en wat ervoor zorgt dat het niet gaat zoals je wilt.
Ik heb ervaren dat wanneer je met deze basis begint, je snel ontdekt wat er speelt, hoe je bedrijf ervoor staat en hoe je daar komt waar jij wilt zijn.

Ik pas mijn werkwijze aan op wat er voor jou en je bedrijf nodig is. Zo creëren we samen een bedrijf dat echt bij jou past!

MEER WETEN OVER JUIST JIJ TRAININGEN

WIST JE DAT …

… ik naast ondernemer ook moeder van twee heerlijke jongens ben en dat ik een hele lieve ondernemende man naast me heb staan?

.. .ik stiekem dol ben op de karamel zeezout variant van Tony’s Chocolonely en je me ’s nachts alleen wakker mag maken voor een Mc Flurry M&M.

… ik houd van echt. Echte gesprekken, echte vriendschappen, het echte leven. Verdieping, maar dan echt.

… ik een drang heb naar persoonlijke ontwikkeling en daarvoor heel graag trainingen volg of boeken lees.

… graag aan legpuzzels van Jan van Haasteren werk. Simpel stukjes neerleggen. Ruimt mijn gedachten op waardoor er ruimte ontstaat voor m’n gevoel. Stiekem mijn geheime wapen.

Wil je nog meer van me weten?
Bel of mail me en stel al je vragen!

CONTACT