Met gevoel gewoon doen.

Ha! Leuk dat je wilt weten wie je voor je hebt. Ik ben Wendy, een enthousiaste jonge dame die het heerlijk vindt om precies dat te doen wat er toe doet. 
We doen zo vaak dingen in ons leven ‘omdat een ander dat van ons verwacht’. Of ‘omdat het moet’. Ik heb ooit besloten daar mee te stoppen. Tja, en daar was opeens Juist Jij. 

Sinds ik voor mezelf begonnen ben met Juist Jij, merk ik dat het soms verdraaid ingewikkeld is om precies dat te doen wat ik prettig vind. En dat nog wel in MIJN bedrijf. Om niet te doen waarvan ik denk ‘dat het zo moet/hoort’ omdat iemand anders dit vindt of dit van mij verwacht.
Na samen met een coach gezocht te hebben naar de dingen die nou echt bij mij passen, kan ik zeggen dat ik het gevonden heb.
Juist Jij is voor mij een bedrijf waarin alles samenkomt waar ik voor sta; de combinatie tussen het zakelijke, praktische van een bedrijf opbouwen en het persoonlijke van jou als ondernemer. Omdat het een samenspel is. Jij bent je bedrijf. 

Hoe ik dit zie?
Ik zie het ondernemen als een uitdagend en prachtig proces waarin alles wat er in je zit tot uiting kan komen. Soms een zoektocht, vaak heel gaaf. Ik ben ervan overtuigd dat je eerst goed moeten weten wie je zelf bent. Wanneer het niet prettig loopt in je bedrijf heeft dat vaak met twee dingen te maken, ‘het juiste doen’ én met jou als ondernemer.
Jezelf ontdekken, dan je plannen praktisch vormgeven en vervolgens simpelweg ‘gewoon doen’.  

Wat je over mij moet weten…
Ik wil graag vooruit. Stappen zetten. Ik ben dan ook iemand die vaak ‘doet’. Oplossingsgericht en denken in mogelijkheden. Daarbij houd ik rekening met de realiteit van het leven, maak het niet mooier dan het is en durf er bij stil te staan.
Wanneer je me tegenkomt, weet dan dat ik liefdevol confronteer. Met beide voeten op de grond, vanuit echtheid, met gevoel en humor, want dan wordt het puur en oprecht. Dan ontstaat er verbinding. En vanuit verbinding met jezelf, ontstaat jouw bedrijf. Maar dan echt.
Oh ja, weet dat het bij mij niet alleen ‘praten’ is, maar ook iets met een leger Playmobil

Typisch Wendy, wist je dat…
Ik naast ondernemer ook moeder van twee heerlijke jongens ben en dat ik een hele lieve ondernemende man naast me heb staan?

Ik stiekem dol ben op de karamel zeezout variant van Tony’s Chocolonely en je me ’s nachts alleen wakker mag maken voor een Mc Flurry M&M. Oh ja, en voor een zonvakantie naar Kreta, heerlijk.

Ik houd van echt. Echte gesprekken, echte vriendschappen, het echte leven. Verdieping, maar dan echt.

Ik een drang heb naar persoonlijke ontwikkeling en daarvoor heel graag trainingen volg of boeken lees.

Sta niet raar te kijken wanneer je me aan een legpuzzel van Jan van Haasteren ziet werken. Simpel stukjes neerleggen. Ruimt mijn gedachten op waardoor er ruimte ontstaat voor m’n gevoel. Stiekem mijn geheime wapen 😉.


Weten wat Juist Jij voor jou kan betekenen? Klik hieronder en je leest er alles over.

Zie ik je snel?
Voel je welkom.
Juist Jij

Wat kan Juist Jij voor jou betekenen? Klik hier.