Training Jezelf en je bedrijf in beeld.

JIJ BENT JE BEDRIJF

Je hebt bovenstaand zinnetje vast al eens vaker gehoord. Het klinkt heel makkelijk, maar de vraag ‘wie ben jij dan?’ is stiekem helemaal niet zo simpel.

Bij een eigen onderneming is het enorm belangrijk dat je een goed beeld hebt van jezelf zodat je van daaruit een goed beeld kunt creëren van je bedrijf en vol zelfvertrouwen kunt bouwen aan je business.

COMPLEET IN BEELD

Wie ben jij als volwassen persoon? Wat zijn je kwaliteiten en wat is jouw eigenheid, wat maakt je uniek? Hoe ziet je bedrijf er momenteel uit en is dat ook zoals je wilt? 

Dat zijn vragen waar je in deze training de antwoorden op gaat vinden. Op een ontspannen manier maar tegelijkertijd ook confronterend.

Want wat jij misschien niet hardop kunt of durft te zeggen, zet je automatisch neer op tafel. Eerst jij, dan je bedrijf. Maar dan echt. 

RESULTAAT

  • Je weet wie je bent als volwassen persoon.
  • Je weet wat je kwaliteiten zijn.
  • Je bent je bewust wie de regie heeft in jouw leven op dit moment.
  • Je weet hoe je eigen bedrijf er momenteel uitziet.
  • Je weet waar je naartoe wilt met je bedrijf en wat daar als eerste stap voor nodig is.

PRAKTISCH 

Is deze training precies wat je nu nodig hebt?
Jouw investering voor deze individuele drie uur durende training is €300,- (excl. btw). Ken je andere ondernemers waarmee je deze training samen zou willen doen, dan is de investering, vanaf twee personen €175,- (excl. btw) per persoon.

Locatie: Juist Jij, Arnhem

 

Ja, ik wil deze training volgen


GRATIS E-BOOK ‘ontdek JOUW WAAROM’

De basis onder jouw bedrijf is geen plan, maar draait om jou. Wat is jouw interne motivatie, wat is jouw WAAROM? Ik gun jou een mega sterke basis onder je bedrijf. Daarom voor jou, mijn gratis e-book ‘Ontdek jouw waarom’. Download hem nu en laat me weten wat jouw waarom is, ik ben benieuwd…

  ja, ik wil graag de inspiratiemail ontvangen

  AANMELDEN TRAINING