Blogs

Dan DENK je dat je doet wat je zelf wilt, duurt het een jaar voordat je ook VOELT wat je wilt DOEN (3)

In het laatste deel van deze serie neem ik je graag mee in mijn ondernemersreis. Een reis met hoge pieken en diepe dalen. Een persoonlijke reis die doorwerkt in mijn bedrijf. En die ik graag deel omdat ik denk dat het tijd is voor meer ‘echte’ verhalen. Zodat we er kunnen zijn voor elkaar en… Lees verder Dan DENK je dat je doet wat je zelf wilt, duurt het een jaar voordat je ook VOELT wat je wilt DOEN (3)

Dan denk je dat je doet wat je zelf wilt, blijk je te willen voldoen aan de verwachtingen van een ander. (2)

In drie blogs neem ik je graag mee in mijn ondernemersreis. Een reis met hoge pieken en diepe dalen. Een persoonlijke reis die door werkt in mijn bedrijf. Die ik graag met je deel omdat ik denk dat het tijd is voor meer ‘echte’ verhalen. Zodat we er kunnen zijn voor elkaar en puurder durven… Lees verder Dan denk je dat je doet wat je zelf wilt, blijk je te willen voldoen aan de verwachtingen van een ander. (2)

Je hoeft alleen maar jezelf te zijn… Juist.

Tijdens een bijeenkomst met ondernemers, schoof er een man aan op de bank. Hij vertelde over zijn ‘heerlijke dag’: “zo fijn, je staat voor een groep en het enige wat je hoeft te doen is ‘jezelf zijn’. Hoe makkelijk kan je het hebben…” Juist. Ik knikte vriendelijk en mompelde iets als ‘ja, inderdaad’. Tegelijkertijd dacht ik… Lees verder Je hoeft alleen maar jezelf te zijn… Juist.

De overeenkomst tussen het ondernemerschap en ‘de roze wolk’

Je weet het vast nog wel, dat gevoel toen je bij de KVK naar buiten liep. Dat gevoel toen je website klaar was en live ging. Of toen je een ‘prachtig’ aanbod deed op social media. Bijna euforisch. Tenminste, dat was ik wel. Ik liep vol trots dat KVK kantoor uit, ‘dit gaat lukken, ik… Lees verder De overeenkomst tussen het ondernemerschap en ‘de roze wolk’

Lees hier meer over de training ‘Zet jezelf én je bedrijf in beeld’

Ik ben er van overtuigd dat JIJ je bedrijf bent. Dan is natuurlijk de vraag: wie ben jij? Het is zo'n simpele vraag, 'wie ben jij?' maar weet je het antwoord? Wanneer je het antwoord echt weet, pas dan heb je de juiste basis van je bedrijf. Omdat jij jezelf kent. Omdat jij je bedrijf… Lees verder Lees hier meer over de training ‘Zet jezelf én je bedrijf in beeld’