Wie is degene achter Juist Jij? Wendy van den Bos uit Arnhem, aangenaam. Mijn visie? Eerst Jij, dan je bedrijf.

Laten we het er vooral niet over hebben…

Als ondernemer wil je dat je bedrijf groeit. Daar doen we alles voor. Tijd, energie, geld, het maakt niet uit, als je bedrijf maar blijft ontwikkelen en groeien.
Elke ondernemer loopt daarbij tegen persoonlijke dingen aan.
Dingen waar we onzeker van worden, waar we ons zelfs voor kunnen schamen of niet weten ‘hoe er mee om te gaan’.
En wat doen we dan? Schakelen we dan ook hulp in? Nope, dan doen we vaak alsof het er niet is. Praten en lachen er overheen, want hé, ‘daar hebben wij geen last van’.
Juist.

 

Durf te Praten, kom lunchen!

Als je ervoor kiest het er wél over te hebben, het taboe bespreekbaar te maken, merk je dat er meer mensen last van precies hetzelfde hebben. Dat je niet de enige bent. Sterker nog, dat het bespreken je helpt als persoon, het je oplucht. Dat je daardoor groeit als mens en dus met je bedrijf.

Ik wil het precies daar met jou over hebben waar je écht mee zit. De taboes van het ondernemerschap bespreekbaar maken. Op een ontspannen en gezellige manier. Daarom organiseer ik elke maand een ‘Durf te Praten Lunch‘.
Vanuit verbinding met elkaar, 2 uur in gesprek met ondernemers tijdens een fijne lunch. Simpel en ontzettend waardevol.

Elke maand een lunch en de ruimte om een taboe te bespreken. Elke maand voor jou de kans om precies dat waar jij last van hebt aan te kijken en te benoemen. Zodat het minder zwaar gaat voelen en je er verder mee kunt. Onderwerpen als geld, onzekerheid, vervelende klanten, zichtbaarheid, falen, teleurstellingen, stress, schaamte, angst, alles kan en mag. 

Durf jij te praten?
Ja? Tof, kom lunchen!
Voor €27,50 (ex. btw) organiseer ik elke maand een fijne lunch bij mij in Arnhem. We zijn met maximaal 6 ondernemers, ik houd de groepjes bewust klein zodat er altijd een veilige sfeer is om precies dat te bespreken wat nodig is.

Ontmoeten, verbinden, lunchen en praten met gelijkgestemde ondernemers?
Kom lunchen en durf te praten!
Juist Jij 

Ja, ik durf te praten en kom lunchen...


Wanneer kom je lunchen?

 

          De volgende ‘Durf te praten lunch’ staat nog niet gepland, wordt vervolgd…