Nu jij…

Lieve lezer,

Normaal gesproken schrijf ik elke twee weken een blog over het ondernemerschap. Over wat het ondernemerschap met jou als persoon doet en inspiratie over het ondernemerschap zelf. Heerlijk. Genoeg te vertellen, te delen en te inspireren.

Wanneer je wil kan je zoveel informatie en inspiratie krijgen dat je er een dag mee kan vullen. Super interessant, nuttig en leuk natuurlijk. Ik merk dat het naast dit alles soms ook heel eenzijdig over kan komen.

Uiteraard probeer ik altijd mijn lezers, jou dus, erbij te betrekken. Door over onderwerpen te schrijven waarvan ik weet dat jij ze ook mee maakt of tegenkomt. Door te vragen je ervaringen te delen, door verbinding te maken. En ja ook door je op de hoogte te brengen van trainingen, want hoe weet je anders dat ze er zijn?

Maar vandaag geen inspiratie. Geen trainingen, geen verhaal. Vandaag ben jij aan de beurt.
Omdat ik mijn blogs schrijf voor jou. Omdat ik jou wil laten weten dat ik je serieus neem en je dankbaar ben dat je, soms al maanden, mijn blogs leest.

Dus vertel eens, wie ben jij? Veel van mijn volgers ken ik niet persoonlijk en het lijkt me super tof om je beter te leren kennen.
Wil je jezelf voorstellen en me laten weten waar je (eventueel) mee worstelt?
Wat voor vragen heb jij over jezelf als ondernemer of over je bedrijf? Wat houdt je bezig?

Heb je persoonlijke of zakelijke vragen rondom het ondernemerschap, worstelingen, belemmeringen? Inspirerende dingen die je wilt delen of onderwerpen waar je graag meer over zou willen lezen of weten?
Laat het me weten! Reageer hier of mail naar wendy@juistjij.com

Jij bent als lezer van mijn berichten en als persoon belangrijk voor mij.
Ik houd er van mensen echt te leren kennen en mensen op weg te helpen. Vandaag ben jij degene die hier alle ruimte voor krijgt.

Dus wil je jezelf voorstellen of heb je een vraag? Heb je een onderwerp waar je graag een volgende keer meer over zou willen lezen?
Laat het me weten en ik ga er mee aan de slag.

Liefs,
Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *