Aan de slag

Juist Jij is er voor zelfstandig ondernemers die het zakelijke willen combineren met het persoonlijke voor een groeiend bedrijf dat bij ze past. Maar dan echt. 

En blijkbaar ben jij dit, anders had je vast niet op de ‘Aan de slag’ knop gedrukt ;-). Wanneer jij een bedrijf wilt creëren dat écht bij jou past, ga ik ontzettend graag met jou aan de slag. 

* Juist Jij Coaching
‘Jij bent er klaar voor, laat de klanten maar komen!’

Welke klanten bedoel je precies? Met wie wil jij eigenlijk het liefste werken? Wat voor product bied je ze aan en hoe ga je ze bereiken? Wanneer je de dingen doet die bij je passen, liggen de antwoorden binnen handbereik, echt.
Lees meer…

* Juist Jij Trainingen
Niet iedereen heeft een heel traject nodig om verder te komen. Daarom heb ik de Juist Jij Trainingen ontwikkelt. Drie uur samen aan de slag met precies datgene wat jij nodig hebt. Op het gebied van jezelf als ondernemer, je ideale klant of je productaanbod. Hard werken en daarna direct aan de slag, heerlijk!
Lees meer…

Reageren, vragen of aanmelden? Vul je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ik zie naar je uit.

Meld je hier aan!


Wil je direct aan de slag?

Download mijn (gratis) e-book zodat je direct aan de slag kan… Gratis e-book ‘Ontdek je ideale klant in 3 stappen’

Of

Vraag een (gratis) Skype gesprek aan van 30 minuten waarin ik met je mee kijk: wat is de eerste stap die jij nu kunt zetten voor een bedrijf wat bij jou past?